dijous, 8 de gener del 2015

03/01/2015 Turó de Tagamanent

Amb en Genís vam decidir fer un cim per admirar les vistes que la majoria de vegades ens perdem per culpa de la boira, és el que té viure a Osona... Sí, havíem d’aprofitar que durant aquestes festes nadalenques, estranyament, hi ha hagut un munt de dies seguits en que la boira ha estat amagada deixant pas a un esplèndid sol. I el cim escollit va ser... el Turó de Tagamanent que està coronat per un castell/església que cada cop que m’hi arribo veig més restaurat.



Vam seguir el GR que no té pèrdua i que amb constant però assequible corriol de pujada mena d’Aiguafreda fins al Turó de Tagamanent (algunes caminades passen per aquí: per exemple, els primers kms de la Travessa del Montseny). I, com havíem previst, en aquesta ocasió la visió va ser perfecta: una immensa extensió de mar, la Torre de Collserola, la Mola, Montserrat, els Pirineus i evidentment el Montseny del qual forma part el Turó de Tagamanent. Quin plaer esmorzar sota el sol admirant tot això :)


L’anada i la tornada la vam fer pel mateix camí. En total, uns 12 km i 1.500 m desnivell acumulat. Sense pressa però sense pausa, gaudint de la caminada.