dilluns, 17 de desembre del 2012

06 i 08/12/2012 Cursa Atlètica de Tona + Marató de Muntanya l'Ardenya

Hi ha qui va aprofitar els festius 6 i 8 de desembre per apuntar-se a totes les curses que se li van posar al davant. El meu pare, per exemple.

Autor de la foto: perepeterpan
El 6 de desembre va participar a la XXXIV Cursa Atlètica de Tona, d'uns 6 kms pels carrers del poble, dins els actes de la Festa Major Sant Andreu. En allà va coincidir amb amb el meu tiet Ramon i amb la Lourdes (la xicota del meu cosí).

I el 8 de desembre va participar per segon cop a la Marató de Muntanya l'Ardenya. Hi havia vàries distàncies a escollir: cursa popular 10 km / mitja marató 21 km / marató 42 km / marató i mitja 63 km. El meu pare va fer la marató amb un temps d'unes 7'5 hores, com l'any passat, tot i que per algun lapsus no surt a les classificacions. Enguany no va compartir línia de sortida ni quilòmetres amb en Pere & family & amics però sí que va coincidir amb ells en un avituallament ja que feien de voluntaris, tasca tant o més esgotadora que córrer la pròpia marató, jejeje



Hi ha qui els festius 6 i 8 de desembre, per circumstàncies vàries, va estar en mode "pause". Servidora i Genís, per exemple. Bé, vam fer alguna passejada (no va arribar ni a caminada però com a mínim vam estirar les cames). I no va ser a la muntanya sinó a la platja.