divendres, 21 de setembre del 2012

16/09/2012 Cross l'Ametlla de Merola

Al Cross de l'Ametlla de Merola es fan 10 kms fent 2 voltes en un circuit que primer fa ziga-zagues per dins la colònia tèxtil de l'Ametlla de Merola i després puuuja i baaaixa per les afores. No és pas una de les curses més fàcils, vaja. Però, com que tot el circuit està a tocar del municipi, hi ha molta gent animant, a més hi ha un speaker que en tot moment va explicant com va el cross i que va anunciant una a una les arribades de tots els participants. O sigui, que hi ha molt d'ambientillu. A part de molta gent animant, també hi ha molts participants, 346 en aquesta edició. No és d'estranyar perquè el recorregut, l'ambient, els records i tot plegat està molt ben aconseguit, a més hi ha premis en metàl·lic que són un reclam pels corredors més ràpids, i hi ha cares conegudes com l'Arcadi l'Alibés de TV3 que és fill d'allà i que va fer de speaker a les curses infantil i sènior, després va córrer els 10 kms, i finalment va fer de speaker en l'entrega de premis i sortejos varis. En definitiva, un poble ben petit organitza una gran cursa.

Hi van córrer en Genís i el meu tiet Ramon. I els meus pares i jo, després de que el meu pare finalitzés la Matagalls-Montserrat, hi vam anar per animar-los, vam arribar uns minuts abans de que donessin el tret de sortida, just a temps.

Ramon 00:50 (184è)
Genís 01:00 (313è)