dilluns, 14 de maig del 2012

Gorgs del Torrent de la Cabana o d'Estiulla (Campdevànol)

Tenia pendent una sortida amb uns companys de feina (la Xènia, la Belinda i en Toni) i finalment aquest dissabte es va fer realitat.

D'entre les rutes que els vaig proposar, va guanyar la dels Gorgs del Torrent de la Cabana. Aquest lloc atrau a tothom, enguany és el segon cop que l'ensenyo! I, al ser una ruta fàcil i molt bonica, tothom en torna encantat. Evidentment, per l'època de l'any en que estem, els gorgs ja no estaven glaçats com l'últim cop que hi vaig anar, sinó que l'aigua hi brollava, fent fressa, clara i transparent. Amb la xafogor que feia, hi havia més d'un valent banyant-s'hi.

I, després de l'excursió i del merescut dinar a l'àrea de Picnic de la Font del Querol, vam anar a Ripoll aprofitant que era la Festa Major de Sant Eudald. Com als vells temps, se'ns va acudir pujar en una atracció, una espècie de martell. Vam deixar amb la boca oberta a tota la gent que hi va pujar, nens i nenes menors de 18 anys, que ens miraven estranyats com si nosaltres fossim avis, als que se'ls hagués parat el cap per gosar pujar en una atracció, jejeje.