divendres, 20 d’abril del 2012

15a Caminada d'Aiguafreda

Diumenge vam "Córrer pel Parkinson". Trobareu info en aquesta web i al facebook. Resulta que han creat una acció d'informació social i de solidaritat amb les més de 120.000 persones que pateixen Parkinson a Espanya i als milions de persones a tot el món. L'any passat es van plantejar el repte d'aconseguir fer la volta al món (40.000 km) i van aconseguir 1'5 voltes. Enguany volen arribar a la lluna (384.400 km). Per això, sumaran els kms de tots els participants a les marxes del 14-15 abril que s'havien adherit a la causa sota el lema de "Ha arribat l'hora de tornar a somiar grans fites, ha arribat l'hora de tornar a conquerir la lluna, ha arribat l'hora de reclamar una cura. Endavant! Et toca a tu!". Trobareu fotos en aquesta web i al facebook.

Doncs diumenge amb el papa i en Lluís Pratdesaba vam anar a la Caminada d'Aiguafreda organitzada pels Gafarrons que enguany es solidaritzaven amb el Parkinson. I, sorpreeesa, des de fa un parell de dies, som la foto de portada del facebook de Run for Parkinson!


Enguany la Caminada d'Aiguafreda era d'uns 20 km amb uns 738 m de desnivell positiu, pels Cingles de Bertí. Vam trobar bona part del camí enfangat per les pluges dels darrers dies. I, tot i que el dia va començar una mica emboirat, finalment el sol ens va acompanyar. Vam jugar com nens a la vora dels cingles.



Primer vam passar per Les Mirones on hi havia un avituallament amb coca i batut de xocolata, després va venir la pujada forta fins a la Trona, i al cap de no res un entrepà de botifarra al Pla de les Avellanedes amb unes magnífiques vistes. A l'avituallament de l'esmorzar, com havíem intuït, vam trobar-hi a la Maria. Acte seguit vam anar vorejant els Cingles de Bertí fins l'inici o el final, segons com es miri, fent una petita parada al Cerdà on hi havia un avituallament amb taronja, com sempre, custodiat per la Iaia Antònia. I baixada fins a Aiguafreda, el punt d'inici. Com a record, un termo. I a en Lluís, a més, li va tocar un regal d'uns sortejos que feien, un val de descompte per a una botiga de roba esportiva. Hi ha gent amb sort!



El Bitxo no va poder venir perquè, com sempre, en aquesta caminada no hi volen gossos, ni lligats.