dimecres, 4 de maig del 2011

Tenim camper pel trailwalker!!!

Ei! CAMPU RENT ens cedeix un vehicle! Així doncs, al trailwalker el nostre equip de suport es mourà amb una camper, amb totes les comoditats que això suposarà (espai per posar-hi totes les coses per la caminada, i cuina i llit a l'abast) Moltes gràcies!


CampuRent és una empresa de lloguer de cotxes, minibus, campers, autocaravanes, càrrega, vehicles publicitaris i ara també motos, per poder oferir-te el vehicle que necessites per a cada ocasió.

Per autònoms, particulars i empreses, disposen d’una àmplia gama de vehicles industrials: Furgonetes de càrrega de diferents capacitats, furgons amb caixa amb i sense elevador, turismes, minibús. S'adapten a les necessitats de cadascú.

Per l'oci ofereixen una àmplia gama de vehicles: Desde campers Westafalia, Volkswagen California, Mercedes Marco Polo, Fiat Michelangelo, tots a la teva disposició per disfrutar del teu temps lliure amb tota llibertat. Fins a autocaravanes de diferents formats, de dues a sis persones, amb marques i models com la Ford Big Nugget, Eriba, Livigstone, Autoroller, perfilades o caputxines, LMC, Hymer i Carado. Amb tots els accesoris necessaris perquè les teves vacances siguin el millor de les teves experiències.

També disposen d'alguns vehicles d'ocasió i viatges organitzats.


CampuRent està situat al C/ Miramarges 8 de Vic. També podeu contactar-hi a través del telèfon 93 886 10 34. En Jaume us atendrà i s'adaptarà a les vostres necessitats.


El gran cap de setmana s'acosta i, poc a poc i gràcies a un munt de persones, empreses, entitats, etc, anem posant-nos a punt pel trailwalker.