dimarts, 3 de maig del 2011

Caminada popular de l'1 de maig de Sant Joan de les Abadesses

Enguany ha sigut una caminada força assequible: no molt llarga (uns 17 kms) i amb no gaire desnivell (575m de desnivell positiu però és cert que, tot i que les pujades eren curtes, eren pronunciades). Hem pogut gaudir de la natura perquè hem passat per molts corriols, per mig de boscos i hem fet algunes petites collades. Durant les primeres hores ens ha acompanyat la boira però després hem pogut gaudir de la verdor i de les vistes a cims emblemàtics. I també hem pogut gaudir, un any més, del fantàstics avituallaments d'aquesta caminada.




Per un dia hem recuperat la Victòria com a companya de caminades, ja era hora! En Lluís també ha vingut, ja és tot un fitxatge, je je je! I en Genís que va alternant, ara sí, ara no, també ha fet acte de presència, per fi, després d'una temporada rabiant perquè entre les caminades llargues i les activitats per recaptar pel trailwalker, darrerament no venia.




I, a l'arribada, després de la "suau" però xula caminada i en bona companyia, una classe de sardanes.


1 comentari:

Lluís PR ha dit...

Bé Carme, crec que la millor foto és la del curset de sardanes! Va ser divertidíssim. La podries enviar pel concurs. Si més no seria original.