dimecres, 6 d’abril del 2011

Ultra Cako Guilleries Xtrem

Un bon entrenament pel trailwalker :)

Moltíssimes felicitats i agraïments per en Pere, el principal organitzador d'aquesta sortida, perquè va cuidar fins l'últim detall: la ruta, el vehicle de suport en algun punt, inclús ens va donar una bosseta a cadascú amb coses per picar, targeta de pas, diploma final, un bon restaurant i bona companyia.

Vam fer una ruta d'uns 60 kms i uns 5.000 m de desnivell per bona part de les Guilleries, un indret poc freqüentat però de gran bellesa, sempre que hi vaig em meravella la seva extensíssima verdor. Vam passar per llocs que coneixia com El Santuari del Coll i el Pantà de Susqueda i per llocs nous per a mi com el Puig d'Afrou, un mirador fantàstic de 360º, o Can Serrallonga, les restes d'una masia amb molta història, la del famós bandoler Serrallonga. Sempre que penso en les Guilleries o en Serrallonga em ve al cap aquesta cançó...



Vam ser uns quants els que vam gaudir d'aquesta sortida: XINO-XANO: caminant per la pau (equip de suport inclòs, en el tram final) i part de TRAMUNTANA DREAM (poc a poc, arreu on anem, anem coneixem participants del Trailwalker 2011), corredors d'elit com l'Andreu i en Toni, i familiy & friends d'en Pere.

Tot va anar perfecte: ens va fer bo, vam fer-ho amb el temps previst, tots vam "aguantar" la ruta (eeei! també l'Elisenda, que s'estrenava en llarga distància), vam fer coneixences i, el més important, ens ho vam passar bé.



Podeu veure les cròniques i les fotos d'altres companys:
Ultraquim
Lluís
Pere