divendres, 11 de febrer del 2011

Gràcies al Club Excursionista d'Aiguafreda, superem l'equador de la recaptació del trailwalker

Arran de la dissolució del Club Excursionista d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, l'entitat va decidir destinar els seus diners a diferents projectes solidaris. I, a l'informar-los sobre el Trailwalker d'Intermón Oxfam i presentar-los el nostre equip 40 "XINO-XANO: caminant per la pau", de seguida van confirmar-nos que ens farien un donatiu. Moltes gràcies Club Excursionista d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles i, en particular, al nostre contacte, Salvador Parareda!

El Club Excursionista d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles ha estat present en vàries activitats, com per exemple en la Festa de l'Esport i en els actes per la Marató de TV3, a més de participar i col·laborar en l' Associació Martinet, grup de defensa fluvial Bona feina!

De ben segur que Salvador Parareda, un dels membres de la junta del fins ara Club Excursionista d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, seguirà col·laborant amb entitats i actes relacionats amb la natura, ja que n'és un gran amant. Endavant!


Gràcies a la seva ajuda, hem superat l'equador de la recaptació del trailwalker. Ens ajudes a arribar als 1.500€ que necessitem? Vinga, que la teva solidaritat té premi!