divendres, 21 de gener del 2011

Proposta pel 22 i 23/01/2011: 24 hores a muntanya (Olot)

Com comenta en Quim al seu blog:


Enguany té lloc la 29è edició d'aquesta original caminada organitzada pel Centre Excursionista d'Olot, que hi posa la seva experiència i el seu saber fer perquè tots plegats en poguem gaudir.

Cada any canvien el recorregut, enguany és d'Olot a Rocacorba per la vall d'Hostoles i tornada a Olot per Mieres. Els participants podem fer les etapes que vulguem de les 5 que hi ha, per la qual cosa l'organització disposa d'un servei d'autocars que es desplacen a cada final d'etapa per traslladar els que vulguin participar en la següent etapa i els que desitgin plegar i tornar a Olot.

La sortida és a Olot a les 14h del dissabte 22 a les instal·lacions de l'antiga Estació del Carrilet i actual Recinte Firal i acabarà a les 14 h del diumenge 23 al mateix lloc.

Una pecularietat que la fa diferent i molt més xula és que no és competitiva ni està marcada, s'ha d'anar seguint el guia que fa parades per reagrupar la gent les vegades que calgui. Té raó en Quim quant diu que, als que ens agrada anar al nostre aire i ritme, això es fa una mica dur però és una de les millors maneres d'entrenar la ment... això ja marca la diferència.


L'any passat va ser el primer cop que vaig fer aquesta caminada. Si el meu fort refredat ho permet, aquest any espero poder-la repetir. I més tenint present que serà el primer entrenament llarg del nostre equip per encarar la Trailwaker, cosa que hi dóna un plus extra d'il·lusió.

Donar les gràcies de manera especial al Centre Excursionista d'Olot, que ens fa una donació de 42€ (que és el cost de les inscripcions de tots els membre de l'equip a la caminada).

Vols ajudar-nos a incrementar una mica més el nostre marcador? Entra a la pàgina de l'equip 40 XINO-XANO: caminant per la pau