dimarts, 30 de novembre del 2010

Rupit - Taradell

Aquesta marxa de 43,5 kms organitzada per http://www.cetaradell.net/ té cada cop més fidels seguidors. I és que el seu recorregut és espectacular: se surt del bonic poble de Rupit, es passa per Tavertet i els seus cingles, es voreja un tros del Pantà de Sau, s'arriba a Vilanova de Sau des d'on s'enfila al Salt de la Minyona per gaudir d'unes esplèndides vistes, es dina a St Julià de Vilatorta, es passa per l'ermita de Puiglagulla i s'arriba a les contrades d'en Toca-Sons, a Taradell.

Havíem de ser a casa les 14:00 així que no ens vam inscriure a la caminada però sí que vam anar a fer-la. Amb el temps que teníem, vam arribar fins a St Julià de Vilatorta, a les Set Fonts, punt on ens vam desviar de la Rupit-Taradell seguint "la ruta dels molins" fins a Calldetenes i d'allà fins a Vic, on ens van venir a buscar per arribar puntualment a casa a les 14:00.

Havia de fer mal temps. De fred en va fer, sí, i no ens vam escapar de la típica boira de la Plana de Vic les primeres hores del matí, però no va ploure.




La ruta dels molins
La ruta dels molins