dijous, 11 de novembre del 2010

Caminada de l'estiuet de St Martí (grup de senders de Voltregà)

Finalment, diumenge passat vam optar per fer la caminada de l'estiuet que no havíem fet mai perquè sempre coincideix amb la Matagalls-Vic.

Hi havia 3 recorreguts possibles i vam escollir el llarg de 25 km. Crec que cada any varien el recorregut. En aquesta ocasió vam seguir el sender de Voltregà, el PR C-49. Vam fer un recorregut circular: vam sortir de St Hipòlit de Voltregà, vam enfilar-nos a St Martí Xic (fa 25 anys que se'n va restaurar la petita església romànica), vam baixar al Sorreigs on vam travessar la riera, vam enfilar-nos a Sta Perpètua (una altra església), vam baixar fins al petit municipi de Sta Cecília de Voltregà, vam travessar el municipi de La Gleva passant pel seu santuari, i vam arribar a St Hipòlit de Voltregà.

Tot i que ja coneixíem aquests indrets, la caminada va estar bé. Llàstima de la boira i dels núvols que no ens van permetre gaudir de les vistes. Això sí, vam collir alguns bolets. I l'església de St Martí Xic, que sempre trobàvem tancada, en aquesta ocasió estava oberta i vam poder treure-hi el cap. Per cert, no sé si mai havia vist tants gossos en una caminada! A l'esmorzar, a St Martí Xic, cada gos estava "aparcat" en un arbre diferent, je je je, era curiós de veure.

Poques fotos vaig fer, només al paisatge tardorenc.