dimarts, 27 d’abril del 2010

24/04/2010 Caminada nocturna “Camins de les Guilleries” de St Hilari Sacalm

No sé què em passa però, quant anem cap allà a St Hilari, quasi mai m’ubico. I, al ser una caminada nocturna, encara menys. Curiosament, el meu no saber en cap moment on estava contrasta enormement amb el saber en tot moment la direcció a seguir gràcies a l’excel•lent senyalització: senyals abundants i a sobre reflectants, fantàstic!

L’any passat en aquesta caminada hi va haver una sorpresa: te calent repartit per una tribu d’indis amb tambors instal•lats en una tenda envoltada de focs. Aquest any esperava alguna sorpresa semblant i la sorpresa va ser no trobar cap sorpresa.

Un dels avantatges del Bitxo és que, al ser blanc, a les caminades nocturnes es veu fàcilment, és com una mica reflectant. Sembla una tonteria però en un tram vam anar amb uns que portaven un gos negre i realment no sabíem on parava fins que no passava ben bé a tocar nostre, i portàvem llum!

De fotos ni una perquè vaig deixar la màquina de fer fotos a casa. Llàstima perquè hagués pogut fotografiar una salamandra.

Aquest dissabte farem la caminada popular de l’1 de maig de Sant Joan de les Abadesses http://www.uesantjoan.cat/

A veure si la Duna pot venir... Porta aproximadament un mes de repòs i medicació perquè anava coixa i no volia/podia caminar, era sortir de casa i estirar-se i no hi havia manera de fer-la avançar. Darrerament el meu pare li ha fet fer alguna petita sortida per veure si la medicació li ha fet algun efecte i sembla ser que sí. Però el veterinari diu que segurament és dolor perquè ni amb radiografies li ha vist res i, si realment és dolor, xungo...