divendres, 4 de desembre del 2009

Matagalls-Granollers

Diumenge 29/11/2009
20a edició
40 km
http://www.aeg.cat/

Vam quedar a les 5 del matí perquè a 3/4 de 6 sortien els autobusos de Granollers cap al Coll de Bordoriol, punt de sortida de la caminada. Abans de sortir del llit vaig pensar que un ha d'estar boig per aixecar-se a aquestes hores i a sobre per anar a caminar i a sobre amb el fred que fa... Després, quant surts i veus bicicletes, corredors, caminadors, etc, et sents acompanyat i emparat...

L'any passat: pujada Coll Bordoriol - Matagalls encara més dura del que és perquè hi havia neu, al Matagalls fred, fred i fred (amb la neu i el vent que feia semblava que estiguéssim a l'Everest! exagerada? potser sí), baixada Matagalls - Collformic encara més ràpida del que és perquè hi havia gel, Pla de la Calma ple de fang, i baixada a Granollers amb sol.

Aquest any res a veure amb l'any passat! Evidentment dalt del Matagalls rasca però la resta del camí bé (la pluja es va aguantar fins pràcticament a l'arribada). El "bon temps" va fer que la caminada em semblés més lleu que l'any passat, tot i que de lleu no en té res, clar.

Any 2008

Any 2009