dijous, 23 d’abril del 2009

GPS

Fa temps que tinc ganes de GPS per anar a caminar però, tot i que he llegit moltes coses al respecte, no m’acabo de decidir... Per fer front a la meva incertesa, el dilluns 20/04/2009 vaig començar un curs teòric-pràctic que es diu DESCOBREIX LES POSSIBILITATS DEL GPS. Segurament, quant l’acabi, caurà el famós GPS.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quan hagis acabat el curs (o ara, si ja en saps la resposta), em podries dir quan temps (mes o menys) sol durar una bateria d’un GPS?
És que la meva ment està donant voltes a la idea de comercialitzar ornaments (rellotges) o peces de roba (guants) amb el GPS incorporat S’haurien de carregar abans de la sortida i,a part de la funció per la que és van idear, es podrien utilitzar com a localitzador d’esquiadors colgats per allaus.
Com que jo no tinc ni el temps ni els diners per dur a terme la idea i considero que és bona, la publico en el teu blog.

bitxo ha dit...

Doncs ens han aconsellat els GPS que funcionen amb piles i utilitzar les piles recargables (per ser ecologistes) de 2900 mA (que actualment són, de les que hi ha al mercat, les que més durada tenen: unes 8 hores si no es "malgasta" molt el GPS). Com que els GPS no són molt grans, les bateries tampoc, així que no duren gaire i, a més, com les recarregues a la muntanya? En canvi, si tens un GPS amb piles sempre en pots portar algunes de recanvi. Cal tenir present, però, que en baixes temperatures, tant les piles com les bateries escurcen (i molt) la seva durada.